Tisdag

Sorry men det blev ett långt uppehåll, har ju varit sjuk och inte gjort någonting alls. Träffat mina fina fina vänner och sen blev det krogen i lördags, med förfest hos mig och sen Sliver. Ramlade påväg till krogen och slog upp knäna så nu har jag cp ont, värre än innan :( Men har varit hos läkaren och har fått smärtlindrande ♥
Men imorgon åker jag upp till Linda igen och fixar sedan blir det Italien, så som jag har längtat! Vi kommer vara borta i nästan 3 veckor men hoppas att jag kommer kunna uppdatera lite under tiden, så ni vet att jag lever.
Så här cool är jag i min One Piece!

God natt!

God Kväll

Igår var jag, Becca och Linn på krogen vi hade en trevlig kväll med många kompisar. Körde lite folk och jag var hemma halv 5!!! Fyfan va trött jag var då, men vaknade pigg och mådde bra, hade bara lite hosta :D Sen så fick jag ett sms av Becca om att hon och Linn inte hade kommit hem från efterfesten så då var det bara att åka och hämta dom.
Sen idag har jag bara sovit, varit ute med Bella på 2 promenader och sen träffat Jonna och Elin som kom förbi.
Tror inte att det har hänt så mycket mer, men har haft en bra helg och hoppas att hostan går över så att jag kan börja träna igen ordentligt, det behövs får köra dubbla pass :)
Nu ska jag kolla på film och försöka sova, men känner jag mig själv rätt så kommer det nog inte vara ett problem ;)

Stay home

Idag har jag bara vilat och nu ikväll så duschade jag och smörjde in mig med Victoria's Secret, kände mig så mycket bättre då!
Blir att vara hemma ikväll, får försöka bli frisk. Mamma köpte med pizza från Bonarelli, det va väldigt gott. Läst på deras meny och det var mycket som verkade fint, får åka dit någon dag!
Nej nu får det bli sängen igen. Hoppas alla ni har en trevlig fredagkväll, för det har inte jag :)
Saknar min fina prins ♥

2012-03-01

Fortfarade sjuk, mamma säger att jag har influensa men lyssnar inte på det örat. Har sovit hela dagen och är fortfarande lika trött, UNDERBART!
Men imorgon är det ju grillparty och på lördag krogen så himla surt att vara sjuk!!! Får hoppas att jag lyckas bli "frisk".
Har tröst shoppat en One Piece hoppas den kan få mig att bli frisk! :)

RSS 2.0