Fix

Skrev ett inlägg från mobilen men lyckades självklart radera det! Kul verkligen...
Idag har jag i alla fall jobbat hos J, är även timanställd som personlig assistent, men nu har jag troligtvis jobbat sista dagen hos henne, tråkigt men ser fram emot mitt nya jobb såklart!
Efter det åkte jag till a6 och mötte upp Becca och Frida blev en liten shopping runda, blev lite småsaker (läs helt onödiga).
Fick även hem papprena om lastbilskörkortet, så ska göra en läkarundersökning och sedan skicka in allt!
Har dock lite frågor om att övningsköra privat med lastbil, står så dålig information på tex körkortsportalen så ifall någon vet får ni mer än gärna skriva en kommentar!
Så det var var väl allt för idag, ha en trevlig kväll :)
Jag och min älskade Aron <3

Jaha då va man med blogg!

Jag som hade lovat mig själv att ALDRIG skaffa en blogg haha, ja se vad det slutade.
Men i alla fall anledningen till att jag har skaffat en är att jag ska börja jobba som Showgroom eller kort och gott tävlingshästskötare hos Linda Heed, en av sveriges bästa hoppryttare. Jag fick kontak med Linda genom skolan, har varit hos henne 2 gånger på praktik och nu ska jag börja jobba för henne istället :)

Denna blogg kommer då handla om min vardag som tävlingshästskötare hos en av våra bästa hopp till OS truppen i London och allt som det innebär att vara ute på olika meetings med mera. Alltid med glimten i ögat ;)

Mitt namn är då Jennie, om ni inte redan listat ut detta. Jag föddes någon gång under 1992 men jag fyller 20 år om mindre än en månad. Jag har spenderat mina senaste tre år innan studenten på Tenhults naturbruksgymasie där jag läste hästhållning. Via skolan har jag blivit Diplomerad Hästskötare via Svenska Ridsportsförbundet.

*Med reservation för felstavningar och särskrivningar*


Här är en fin bild på jag och mina två älskade vänner ADHD-Jossan och MongoMoa efter en heeeeeeeelt vanlig dag på skolan:


Vi börjar från vänster med:
Jossan aka Dressyrnissen - JAAAAAAG - Meuuuuuoa!
Och ja, vi ÄLSKAR VARANDRA! ♥

RSS 2.0